ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΙΝΔΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ   ΣΙΝΔΟΥ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΧΕΔΩΡΟΥ

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

Σχολή Γονέων στο Γυμνάσιο ΣίνδουΠρος τους γονείς και κηδεμόνες του 1ου Γυμνασίου Εχεδώρου (Γυμνάσιο Σίνδου)

Στο σχολείο μας θα λειτουργήσουν και φέτος τμήματα Σχολής Γονέων. Σκοπός του έργου των Σχολών Γονέων είναι η στήριξη των γονέων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες. Το έργο θα προσφέρει στους γονείς και στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον γνώσεις και ευκαιρίες για προβληματισμό. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης, σε μελλοντικούς γονείς, και εκπαιδευτικούς.

 

Στα τμήματα αυτά μπορείτε να συμμετάσχετε δωρεάν.  Οι αιτήσεις συμμετοχής θα συμπλη­ρωθούν την πρώτη μέρα έναρξης των τμημάτων.   Η Σχολή Γονέων λειτουργεί μια φορά την εβδομάδα-απογεύματα- στο σχολείο και σκοπό έχει τη  Συμβουλευτική Γονέων σε θέματα Οικογένειας, Παιδιών, Σχολείου.

Ως ημέρα έναρξης/σύναξης ορίστηκε η Τετάρτη 27/02/2013 και ώρα 6.30 μμ (18.30) στο Σχολείο μας.

Για να δημιουργηθεί κάποιο τμήμα απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον 18 ενδιαφερόμε­νων. Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε ελάτε την πρώτη μέρα της δημιουργίας των τμημάτων ή αν δεν μπορείτε την πρώτη μέρα, τηλεφωνείστε στο Σχολείο μας (τηλέφωνα 2310 796601 και 2310 796608) και δηλώστε συμμετοχή.Με τιμή

Ο Διευθυντής του ΣχολείουΔρ. Μπαμπάτσικος Χρήστος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου