ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΙΝΔΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ   ΣΙΝΔΟΥ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΧΕΔΩΡΟΥ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας



Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
1η ώρα
Αρχαία Α1
Αγγλικά
Μαθηματικά Α1
Μαθηματικά Α1
Νέα
2η ώρα
Αρχαία Α2
Νέα
Αρχαία Α1
Αγγλικά
Μαθηματικά Α2
3η ώρα
Μαθηματικά Α1
Μαθηματικά Α2
Μαθηματικά Α3
Νέα
Μαθηματικά Α3
4η ώρα

Μαθηματικά Α3
Μαθηματικά Α2
Αρχαία Α2


Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
1η ώρα
Αρχαία Λαφαζάνη
Νέα
Μαθηματικά - Ακριτίδης
Αγγλικά
Αγγλικά
2η ώρα
Αρχαία Λαφαζάνη

Μαθηματικά - Ακριτίδης
Νέα
Νέα
3η ώρα


Φυσική

Μαθηματικά - Ακριτίδης
4η ώρα






Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
1η ώρα
Μαθηματικά Γ1
Χημεία
Φυσική
Αρχαία
Μαθηματικά Γ2
2η ώρα
Μαθηματικά Γ2
Αγγλικά
Μαθηματικά Γ1
Μαθηματικά Γ1
Αγγλικά
3η ώρα
Νέα
Αρχαία
Νέα
Μαθηματικά Γ2
Νέα
4η ώρα






1η ώρα: 2:10΄μ.μ. – 2:55΄μ.μ.
2η ώρα: 2:55΄μ.μ. – 3:40΄μ.μ.
3η ώρα: 3:40΄μ.μ. – 4:25΄μ.μ.
4η ώρα: 4:25΄μ.μ. – 5:10΄μ.μ.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο Δήμο Δέλτα από Δευτέρα 16/1/2017

160912-school
Μετά από συνεργασία των προέδρων των σχολικών επιτροπών με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου Δέλτα, αποφασίστηκε ότι ανοιχτά θα είναι από τη Δευτέρα 16/1 όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες καθώς και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα. 

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Δέλτα την Πέμπτη 12/1 και την Παρασκευή 13/1/2017

Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και των προβλημάτων λόγω του παγετού, τα σχολεία του Δήμου Δέλτα θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίουτα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα.
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης, σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων και, μέχρι το απόγευμα, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων.
ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Δέλτα και αύριο Τετάρτη 11/1/2017

Φωτογραφία του χρήστη Sindos City.
Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα.
ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Δέλτα και αύριο Τρίτη 10/1/2017

pagetos
Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ((Νηπιαγωγεία & Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα, καθώς παραμένουν τα προβλήματα λόγω του παγετού. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου.
Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ε. Φωτόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Δ. Κηπουρός, Δ. Σκουλαριώτης, Ευ. Βαμβάκος και Β. Παπαγεωργίου, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Γ. Αγγουράς και Κ. Δουζδαμπάνης, ο εντεταλμένος σύμβουλος πολιτικής προστασίας Φ. Γουρουνίδης, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, καθώς και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.
Στη σύσκεψη αποτιμήθηκε η συνολική εικόνα που επικρατεί στο Δήμο Δέλτα σήμερα, σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Δήμου και τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων.
  • Αποφασίστηκε τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά, αν και το θέμα της θέρμανσης έχει λυθεί, καθώς υπάρχει εκτεταμένο πρόβλημα στην υδροδότηση λόγω των παγωμένων σωληνώσεων, κάτι που συμβαίνει όχι μόνο στις σχολικές μονάδες της περιοχής αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.
  • Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα μέτρα που λαμβάνονται ενόψει των μετεωρολογικών προγνώσεων για χιονόπτωση τις επόμενες ώρες. Ο μηχανισμός του Δήμου βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα, ενώ έχει εφοδιαστεί με επαρκή ποσότητα αλατιού για ρίψη όπου παρουσιαστεί πρόβλημα.
  • Τα προβλήματα στην ύδρευση τα οποία παρουσιάστηκαν και σε κάποιες περιπτώσεις συνεχίζονται, οφείλονται στις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Σε κάθε περίπτωση, γίνονται ενέργειες από τη ΔΕΥΑΔΔ σε συνεργασία με την ΕΥΑΘ ώστε αυτά να επιλυθούν.
ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Aύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 τo σχολείo θα είναι κλειστό



Ανακοινώνεται ότι λόγω του παγετού των τελευταίων ημερών που αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Δέλτα. Αύριο, σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση. 


Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Ευχές για την καινούρια χρονιά

Το 2017 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ευχεσ για νεα χρονια 2017