ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΙΝΔΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ   ΣΙΝΔΟΥ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΧΕΔΩΡΟΥ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2020 τα σχολεία υποδέχονται τους μαθητές τους.


  Πρώτο κουδούνι σήμερα και αγιασμός στο Γυμνάσιο Σίνδου – Γυμνάσιο Σίνδου
Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαιτίας του Covid-19, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν σε διαφορετικές ώρες ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός. 
Συγκεκριμένα οι μαθητές θα συγκεντρωθούν στο προαύλιο του σχολείου τις εξής ώρες:
Α τάξη:   8:30 π.μ.
Β τάξη:   9:30 π.μ.
Γ τάξη: 10:15 π.μ.
Καλό είναι οι μαθητές να έρθουν 10-15 min πριν από την ώρα συγκέντρωσης της τάξης τους.

Αφού ανακοινωθεί το τμήμα και η αίθουσα που θα είναι ο κάθε μαθητής, στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες θα μπουν στις τάξεις τους, όπου θα γίνουν περαιτέρω ανακοινώσεις.   Να σημειωθεί ότι τις επόμενες φορές καθημερινά δεν θα γίνεται πρωινή σύναξη στο προαύλιο, αλλά οι μαθητές θα μπαίνουν κατευθείαν στις τάξεις τους.
Παρακαλούμε όλοι οι μαθητές να φοράνε μάσκες και να βρίσκονται σε απόσταση μεταξύ τους.
Ο Αγιασμός θα γίνει στις 11:00 π.μ. στο προαύλιο με εκπροσώπηση των μαθητών, καθηγητών και 2-3 εκπροσώπων του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.  Το σύνολο των μαθητών θα παρευρίσκεται στις αίθουσές τους και θα περάσει ο παπάς ή κάποιος καθηγητής για την τελετουργία του Αγιασμού.
Στις αίθουσες θα δοθούν οδηγίες, τα έντυπα για την εγγραφή (όσοι δεν τα έστειλαν ηλεκτρονικά) και το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας, συνεπώς τα παιδιά να έχουν μολύβι και χαρτί, για να σημειώσουν το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας.
Θα δοθούν επίσης και τα βιβλία.
Επιπλέον πληροφορίες:
·         Δεν επιτρέπεται η είσοδος των γονέων και κηδεμόνων στο σχολείο (παρά μόνο αν υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη και καλό είναι μετά από ραντεβού. Επίσης να αποφύγουν να έρθουν την Δευτέρα 14/9/2020)
·         Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κλειστούς χώρους του σχολείου χωρίς μάσκες. 
·         Αν κάποιος μαθητής δεν αισθάνεται καλά (πυρετό κι άλλα συμπτώματα) παρακαλούμε να μην έρχεται στο σχολείο. Είναι σημαντικό για την υγεία του ίδιου του παιδιού όσο και των άλλων παιδιών και εκπαιδευτικών.
Το ζητούμενο είναι η συνεργασία όλων μας για την αντιμετώπιση της κατάστασης που όλοι μας βιώνουμε.  Η υγεία όλων μας είναι πολύτιμη.
Με εκτίμηση
Εκ μέρους του Συλλόγου των Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Εχεδώρου (Γυμνασίου Σίνδου)
Ο Διευθυντής
Δρ. Χρήστος Β. Μπαμπάτσικος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου