ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΙΝΔΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ   ΣΙΝΔΟΥ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΧΕΔΩΡΟΥ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βορείου Ελλάδας προσκαλεί τους μικρούς ποιητές!



Για 17η συνεχή χρονιά, ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βορείου Ελλάδας και το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιανατολικής Ευρώπης, διοργάνωσαν τον Πανελλήνιο Μαθητικό Ποιητικό Διαγωνισμό για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας. Φέτος ειδικά, ο διαγωνισμός  έχει ενταχθεί στο πλαίσιο του έτους εορτασμού « Θεσσαλονίκη 2012- 100 χρόνια από την Απελευθέρωση» και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Υπουργείου Πολιτισμού.
Το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών και η συμμετοχή των μαθητών ξεπέρασε φέτος κάθε προηγούμενο και ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό,  αφού υπήρξε ανταπόκριση από κάθε άκρη της Ελλάδας, από την Κρήτη ως τον Έβρο, και από τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου ως την ακριτική Φλώρινα!
Έχουμε λοιπόν την τιμή να προσκαλέσουμε όλους τους μικρούς ποιητές, τους γονείς, τους δασκάλους και τους φίλους τους  στην απονομή των βραβείων και των επαίνων. Η  τελετή απονομής θα γίνει την Κυριακή 13 Μαίου 2012, ώρα 11.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο « Αλέξανδρος» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Εθνικής Αμύνης 1, απέναντι από τον Λευκό Πύργο). Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής. Θα είναι χαρά και τιμή όλοι μαζί να συγχαρούμε τους μαθητές μας!    

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος 
Χαρ. Μπαρμπουνάκης

Το Γυμνάσιο Σίνδου συγχαίρει τους παρακάτω μαθητές που συμμετείχαν στον Ποιητικό Διαγωνισμό του Συνδέσμου Εκδοτών Βορείου Ελλάδας και τους καλεί με τους γονείς και τους φίλους τους να παραβρεθούν στην τελετή απονομής των βραβείων και των επαίνων.

Χρύσα Μπουρζουγά
Ελένη Σολωμονίδου
Ανδρέα Γιαμούκη
Ανθή Θεοδοσιάδου
Αιμιλιάνι Τσότσο
Σταύρο Μερτζάνη
Ανέστη Κωστάκογλου
Χρήστο Πηλίδη
Φωτεινή Ρωμαίδου
Δημήτριο Μπέκα
Πολυχρονία Φρίσσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου