ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΙΝΔΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ   ΣΙΝΔΟΥ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΧΕΔΩΡΟΥ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ο δήμαρχος Δέλτα συνεχάρη τους μαθητές που συμμετείχαν στη 13η Μαθητιάδα


Αποτέλεσμα εικόνας για Ο δήμαρχος Δέλτα συνεχάρη τους μαθητές που συμμετείχαν στη 13η Μαθητιάδα

Τα παιδιά του Γυμνασίου Σίνδου που διακρίθηκαν στην 13η Μαθητιάδα, η οποία διεξήχθη στην Πρώτη Σερρών από 18 έως 22 Μαΐου 2018, με τη συμμετοχή 53 Γυμνασίων από όλη τη χώρα και την Ομογένεια (μεταξύ των οποίων και το 1ο Γυμνάσιο Χαλάστρας), δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Δέλτα, Ευθύμιος Φωτόπουλος.

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία διοργάνωση. Τα παιδιά μας δεν ήθελαν να φύγουν», είπε ο γυμνασιάρχης Χρήστος Μπαμπάτσικος, ευχαριστώντας τον κ. Φωτόπουλο και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Δουζδαμπάνη, για τη βοήθεια που πρόσφερε ο δήμος Δέλτα, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα η αποστολή, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο γυμναστής του σχολείου κ. Μπίκιας.
«Ο Δήμος είμαστε όλοι εμείς, τα παιδιά, οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι προπονητές» είπε ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος, τονίζοντας ότι το θετικό αποτέλεσμα οφείλεται σε όλους. Στη συνέχεια συνεχάρη τα παιδιά προσωπικά, «κάνατε το Δήμο μας γνωστό και υπερήφανο», είπε και τόνισε ότι ο δήμος θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να στέκεται δίπλα στο σχολείο και τις ανάγκες του. «Ο αθλητισμός μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε πράγματα που δεν έχουμε τη δυνατότητα στην καθημερινή ζωή, τα οποία έχουν να κάνουν με το ήθος» είπε ο Δήμαρχος, εξαίροντας γι’ αυτό τη συμβολή της οικογένειας αλλά και των καθηγητών. «Το ελληνικό δημόσιο σχολείο έχει ανάγκη από καθηγητές που ενδιαφέρονται χωρίς όρους και όρια για το λειτούργημά τους, καθηγητές που αγαπούν τη δουλειά τους και ενδιαφέρονται πραγματικά για τα παιδιά και, ευτυχώς, έχουμε αρκετούς τέτοιους στα σχολεία μας. Τίποτε δεν είναι αυτονόητο στην Ελλάδα του 2018 και γι’ αυτό οφείλουμε κι εμείς πάντοτε να επιβραβεύουμε τις προσπάθειές τους» συμπλήρωσε ο Δήμαρχος.
Τα συγχαρητήρια εξέφρασε και ο κ. Δουζδαμπάνης, λέγοντας ότι «θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε», υπογραμμίζοντας ότι αυτή η χαρά των παιδιών και η εμπειρία που κερδίζουν είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθεια που γίνεται από το Δήμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου